Královská jehněčí pochoutka v bohaté mandlovo šafránové omačce.
Tandoori kuřecí maso, vařené s rajčaty a máslovou omáčkou
Šťavnaté kousky kuřete vařené s krájeným česnekem, zelenám pepřem, čerstvými bylinkami a
kořením.
Vykoštěné kousky kuřete vařené v silné kari omačce s nakrájeními žampiony.
Kuřecí tikka v bohaté omáčce s máslem a aromatickým indickým kořením
Kuřecí maso bez kosti s bramborami s pálivou rajčatovou omáčkou a goan kořením.
Kostičky kuřete pomalu vařené s kokosovým mlíkem, řeckým senem, zelenými čili papričkama a
limetkovou šťávou
Rybí tandoori tikka s kokosovým mlékem a tradiční omáčkou
Výtečné pinkantní revety s goan kořením, kokosovým mlékem, kari lístky, hořčičnými nebo methi
semínky)
Kuřecí maso připravované s rajčaty a paprikami, ochucené indickým kořením, rajčatová omáčka
Krevety se zelenou paprikou, kořením a rajčatovou omáčkou
Jehněčí maso se špenátem, rajčaty a kořením
Jehněčí maso s bramborami a pikantní kořeněnou rajčatovou omáčkou
Kuřecí maso připravované s lístky fenugreek a aromatickým kořením
Křehké kousky kuřete vařené ve smetanové omáčce s kardamonem posypané oříšky
Kousky jehněčího masa připravované dle pravého Kašmírského stylu
Šťavnaté vykoštěné kousky kuřete vařené se špenátem, krájenými rajčaty, mletým kořeníma
bylinkami.